Aparate de vidat

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.

Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.

In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.

Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

  • Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
  • Economiseste spatiu in frigider;
  • Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Black+Decker - timoshop.ro
blanco - timoshop.ro
bosh - timoshop.ro
einhell - timoshop.ro
dewalt - timoshop.ro
ferm - timoshop.ro
garmin - timoshop.ro
stanley - timoshop.ro
husqvarna - timoshop.ro
yato - timoshop.ro
franke - timoshop.ro
limex - timoshop.ro
Garantam banii inapoi

Retur gratuit

14 zile, pentru comenzile la distanta
Garantam banii inapoi

Livrare rapida

In toata Romania
Garantam banii inapoi

Transport gratuit

Pentru comenzi mai mari de 250lei.